Dit is 010Marketing

een online marketing bureau met een Rotterdamse mentaliteit

NIET LULLEN, MAAR POETSEN zeggen we in Rotterdam.

En dat is precies waar 010Marketing voor staat. Jij hebt hulp nodig met online marketing en wij gaan jou daarbij helpen. Zo simpel is het.
Niet teveel poespas, een eerlijke prijs en gewoon resultaat. Dat is wat jij wil zien en wat wij leveren.

Oprichter en eigenaar van 010Marketing is Serge de Klerk, die veel ervaring met online marketing en e-commerce heeft opgedaan bij bedrijven als TUI, Sunweb, SNS Bank, Neckermann, Connexys, Bullhorn, Intelligence Group, Sana Commerce en 4SUITES. Zowel aan de B2C als B2B-kant heeft hij bij die bedrijven gezien en geleerd wat er nodig is om online succesvol te zijn.

Met meer dan 15 jaar ervaring en ons freelance team van talentvolle en ervaren marketeers kunnen we jou helpen met elk online vraagstuk. Of je nou een compleet nieuwe website wilt laten maken, je huidige website wilt laten optimaliseren of meer leads wil genereren via Facebook. Wij doen al het jaren. Met succes.

Projecten

010Marketing werkt ook aan enkele eigen projecten op online gebied. Een van de grootste initiatieven is www.cruisey.nl. Met Cruisey willen wij de Booking.com van de lage landen worden. Want wij geloven dat het in de cruisemarkt beter, sneller en makkelijker kan voor de online boeker.

Dus, ben je op zoek naar een cruise vakantie? Zoek en boek bij Cruisey – Fast & Easy.

Online Marketing advies nodig?

Ons werk


37


WORDPRESS WEBSITES

29


FACEBOOK CAMPAGNES

92


FACEBOOK ADS

278


GOOGLE AD GROUPS

21


TEVREDEN KLANTEN

12


WEBSITE OPTIMALISATIES

13


B2B SaaS MARKETING

15


JAAR ERVARING