De Knapste vrouw van Rotterdam = Cindy Hofman

Wie is de knapste vrouw van Rotterdam? 

Dat is de vraag die menig man én vrouw zich al jaren stelt.

Helaas is er niet zoiets als een officiële verkiezing van de Knapste vrouw van Rotterdam, dat zou het iets makkelijker maken. Alhoewel, criticasters zouden dan zeggen dat zo’n verkiezing alleen gaat tussen de vrouwen die zich daadwerkelijk aanmelden. Daarom blijft het enorm lastig om te zeggen wie nou die knapste en mooiste vrouw is uit 010.

Persoonlijk heb ik wel een mening, die is gebaseerd op…..gevoel. Deze mening is overigens ook geheel subjectief, daar ben ik heel eerlijk in. Smaken verschillen immers. Wil je weten wie voor mij de knapste vrouw is van Rotterdam? Ben je er klaar voor? Je zocht natuurlijk niet voor niks op Google met het keyword ‘knapste vrouw Rotterdam’.

Komt’ie dan, he: de mooiste, knapste en trouwens ook liefste vrouw van Rotterdam
Voor mij kan dat er maar 1 zijn, namelijk Cindy Hofman. Deze prachtige Rotterdamse is toevallig ook mijn vriendin, mijn partner én moeder van onze dochter Valerie. Dat verbaast je waarschijnlijk niks. Maar zoals gezegd, het is mijn gevoel, mijn mening. Onderbouwd zonder enige wetenschappelijke verantwoorde theorie.

Zo zal jij als lezer ook een voorkeur hebben. Wie is voor jou de knapste vrouw van Rotterdam? Is het je vriendin/vrouw of je moeder? Of toch nog steeds je ex? Of heb je een heimelijke liefde die nog niet weet dat jij haar de mooiste vindt?

Deel je mening
Laat hieronder in de comments weten wie voor jou de knapste is. Daar ben ik heel benieuwd naar. Misschien verleidt het je om voor het eerst met de wereld te delen wie voor jou de mooiste vrouw is.

SEO-optimalisatie voor jouw zoekwoord?
Het doel van deze pagina is niet alleen om duidelijk te maken wie de knapste vrouw is van Rotjeknor, maar vooral om te laten zien dat een pagina als deze heel goed bovenaan in Google te krijgen is. Met de juiste zoekmachine optimalisatie kan dat voor heel veel keywords.

Heb jij keywords die je hoger wilt hebben in Google? Neem dan even contact op, dan kunnen we al na een kort gesprek bepalen of 010Marketing je daarbij verder kan helpen.